Perla Sarisorului

Sărişor, Şarul Dornei, Suceava, 727515 » Şaru Dornei, Suceava » Localizare pe hartă
 „Locul unde traditia intalneste distractia!“
Camere - Perla Sarisorului
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Perla Sarisorului se afla la aprox. 15 km de Vatra Dornei, inspre Rezervatia Nationala Calimani, dispune de un numar de 8 camere duble (16 locuri), cu baie proprie cabina dus, balcon generos, TV LCD.

La parter se afla un oficiu complet utilat pentru prepararea si servirea mesei (frigider, aragaz, cuptor microunde, vesela, mobilier bucatarie). In curte dispunem de un foisor, gratar/barbeque, parcare proprie, suficient loc de joaca pentru copii.

In spatele pensiunii se afla o padure seculara de brazi unde te poti reface dupa stresul cotidian.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Recepție non-stop
Servicii și facilități camere
Frigider
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Pârtie de ski
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Şaru Dornei, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Perla Sarisorului din Şaru Dornei, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Perla Sarisorului? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!