Pensiunea Musatinii

Str Manastirii Nr 513 A » Putna , Suceava » Localizare pe hartă
Camere: 35
Apartamente: 3
Total locuri: 68
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
150 de locuri
Sală conferințe
de 30 locuri
Camere - Pensiunea Musatinii
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Musatinii este singura pensiune din zona Putnei clasificata la 4 stele, avand restaurant cu specific Bucovinean de 3 stele si cu o capacitate de 150 de locuri. Pensiunea dispune de un salon pentru servit masa cu o capacitate de 100 de locuri.

Construita prin program SAPARD cu dotari si servicii de buna calitate , cu servicii hoteliere si de alimentatie publica conform clasificarii, speram sa transformam sejurul dumneavoastra aici intr-o amintire frumoasa de vacanta.

Pensiunea poseda piscina interioara cu hidromasaj.

Pensiunea Musatinii pune la dispozitia clientilor:

Restaurant de 150 de locuri (oferim restaurantul spre inchiriere pentru petreceri!), Bar, Doua saloane (Stefan si Rares cu 30 si respectiv 100 de locuri, Terasa in aer liber., Aer conditionat, Internet Wireless, Balcon pentru fiecare camera,

Se poate inchiria terenul de tenis de camp alfat la 100 de metrii distanta.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Greacă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Minibar
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Facilități baie
Duș
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Cosmote
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Putna , județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Musatinii din Putna , județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Musatinii? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!