Inima Bucovinei

Frasin 727245 Nr. 863 » Frasin , Suceava » Localizare pe hartă
Camere - Inima Bucovinei
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea turistica Inima Bucovinei este situata intr-un cadru mirific, langa liziera padurii, pe un teren de 22.000 mp, la dispozitia turistilor. Este o constructie unde modernul se imbina perfect cu rusticul. Atmosfera calda face ca fiecare clipa petrecuta in Inima Bucovinei sa fie una de neuitat.

Fauna si flora bogata din imprejurimi ofera ochiului imagini care odata intiparite in minte, te face sa revi mereu in Inima Bucovinei. Distanta de la gara si de la drumul european pana la Inima Bucovinei este de doar 450m. In Inima Bucovinei vei fi inconjurat de ospitalitatea oamenilor locului, de paduri suple de brazi.

Jupanesele noastre ti-or gati bucate alese, in care ademenesc miresme si dichiseli cum numai in Bucovina poti afla.

Vino la pensiunea turistica Inima Bucovinei sa auzi iarba crescand, norii trecand si neaua ningand!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Parcare exterioară
Activități sportive și de agrement
Închiriere ATV
Facilități baie
Duș
Alte servicii și facilități
Bucătărie bio
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Frasin , județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Inima Bucovinei din Frasin , județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Inima Bucovinei? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!