Serbeca

Cotargasi, Nr29, Brosteni, Suceava » Cotârgaşi, Suceava » Localizare pe hartă
Camere: 12
Total locuri: 28
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Sală conferințe
de 100 locuri
Camere - Serbeca
Tipul unității: Pensiune

În satul Cotârgasi din orasul Brosteni, sat cu munti semeti, cu paduri racoroase si atâtea vietati salbatice care îsi duc traiul asa cum li-i harazit în desisul codrilor, se afla Pensiunea Serbeca.

Aici ve-ti gasi linistea si confortul pe care vi-l doriti vizitând cele doua manastiri (pe stil vechi si nou) Pestele si Eden, unde ve-ti fi întâmpinati de preoti si calugari deosebiti.

Când spunem Brosteni ne duce gândul în primul rând la flacauasul Creanga si la râia capreasca, o poveste scrisa de marele povestitor Ion Creaga.

Alaturi de marele povestitor a mers cu pulta pe undele repezi ale râului de munte si Sadoveanu care a faurit acea minunata epopee a Baltagului povestiri care ne încânta ori de câte ori le citim. Lumea a evoluat dar amintirile lui Creanga le pastram si astazi invitându-va sa vizitati Biserica Memoriala din lemn Ion Creanga.

Totodata va invitam sa explorati si punctele turistice din zona noastra: muntii Rarau, Calimani si Ceahlau. Principalele cai de acces sunt: DN 17 B, Vatra-Dornei - Piatra Neamt si DJ 173, Brosteni - Dârmoxa - Vatra-Dornei, artera de circulatie, variante prin Dragoiasa si Paltinis.

Va punem la dispozitie în fiecare camera: TV, cablu, apa rece si calda non-stop, încalzire centrala, internet gratuit.

Alte facilitati pe care vi le putem oferi sunt: Sala de fitness, ATV, gratar, foisor, tenis de masa, masa biliard, tenis de picior, foc de tabara, masaj, tratamente naturiste, si cosmetice, reflexoterapie, piscina (vara), jocuri distractive (table, sah, rummy).

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Cameră pt. bagaje
Internet
Terasă
Activități agroturistice
Plimbare sanie trasă de cai - platit
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Telekom
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cotârgaşi, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Serbeca din Cotârgaşi, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Serbeca? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!