Printul Vlad

Strada Principala, nr. 111G » Fântânele, Sibiu » Localizare pe hartă
Camere - Printul Vlad
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea noastra se afla la 20 km (15 minute) de Sibiu, pe colinele impadurite dintre satele Fantanele si Sibiel, intr-un spatiu etnografic recunoscut in intreaga Europa pentru unicitatea traditiilor si tezaurul cultural-istoric pastrat nealterat de-a lungul veacurilor.

Oaspetii nostri au in permanenta la dispozitie 30 de locuri de cazare, in 11 camere utilate cu mobilier si accesorii de cea mai buna calitate.

7 camere matrimoniale, din care 2 cu acces la balcon, ce dispun de baie proprie si dus, apa curenta calda si rece 24/24, televiziune prin cablu (100 de canale) non-stop;

2 camere duble cu acces la balcon propriu, baie comuna cu dus, apa calda si rece 24/24, televiziune prin cablu (100 de canale) non-stop;

2 camere spatioase, a cate 5 locuri fiecare, acces la terasa proprie cu vedere panoramica, baie comuna cu dus, apa curenta calda si rece 24/24, televiziune prin cablu (100 de canale) non-stop.

Servirea mesei, incluzand mic dejun, pranz si cina (sau la alegere) se face in incinta salonului-restaurant aflat la parterul pensiunii, intr-un spatiu aerisit, rustic si placut, cu o capacitate maxima de 100 de locuri.

Meniul cuprinde preparate diversificate ale bucatariei traditionale servite cu generozitate si bun-gust. La cerere, sunt oferite servicii de laundry si meniuri personalizate pentru oaspetii cu regimuri alimentare speciale sau vegetariene.

Tenis de masa si badminton in incinta pensiunii (gradina si curtea din jurul vilei cuprind un spatiu de 4000 metri patrati).

Jocuri de societate: sah, table, rummy, monopoly, scrabble, tombole, jocuri de carti. In cadrul pensiunii se pot organiza mese festive, nunti, botezuri, zile onomastice, etc. . . Va asteptam cu drag!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Recepție non-stop
Facilități baie
Halat de baie
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Activități agroturistice
Livadă / Pădure
Pescuit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Fântânele, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Printul Vlad din Fântânele, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Printul Vlad? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!