Pensiunea Brigi

Dn19 » Vetiş, Satu Mare » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Brigi
Tipul unității: Pensiune

Situată într-o zonă liniştită, la 7 km de oraş, în localitatea Vetiş, pe DN19 ce leagă Satu Mare de Carei, societatea TIP TOP BOB vă invită să petreceţi clipe de neuitat la Pensiunea Brigi.

Pensiunea Brigi dispune de 20 de locuri de cazare în 10 camere, 4 camere matrimoniale şi 6 camere cu 2 paturi.

Camerele au dotări la standarde europene. Camerele au baie proprie, minibar, frigider, televizor, telefon, internet gratuit. Pensiunea Brigi dispune de restaurant şi bar, cu o capacitate de 80 de locuri unde se pot organiza diferite întâlniri, mese festive, etc. Restaurantul este dotat cu bucătărie proprie, unde se prepară de către personal calificat, ciorbe, supe, mâncăruri din bucătăria tradiţională românească şi nu numai.

La bar puteţi servi diferite coctailuri, cafea, suc, îngheţată, diverse băuturi.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Terasă
Servicii și facilități camere
Televizor
Facilități baie
Duș
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Vetiş, județul Satu Mare, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Brigi din Vetiş, județul Satu Mare, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Brigi? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!