Vila Alex

Str. Stefan Cel Mare Nr. 96 » Tășnad, Satu Mare » Localizare pe hartă
Camere: 7
Total locuri: 14
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Sală conferințe
de 18 locuri
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Vila Alex
Tipul unității: Vilă

Vila Alex vă invită la o vacanță de relaxare și tratament în stațiunea Tășnad , pentru că NOI vă oferim posibilitatea să beneficiati de condiții de cazare ireproșabile, la prețuri deosebit de avantajoase!

Situată la 50 de metri de Ștrandul Termal Tășnad, într-o zonă foarte liniștită, fie vară , fie iarnă, Vila Alex vă întâmpină întotdeauna cu căldură și eleganță!

Situată la 50 de metri de Ștrandul Termal Tășnad, într-o zonă foarte liniștită, fie vară , fie iarnă, Vila Alex vă întâmpină întotdeauna cu căldură și eleganță!

Orașul Tășnad este situat în zona de sud-vest a județului Satu Mare, în vecinătatea granițelor cu Ungaria si Ucraina. Stațiunea turistică si ștrandul cu apă termală atrag mii de turisti, înca din anul 1978.

Tășnadul, datorită bogatiilor sale (zăcăminte hidrominerale cu caracteristici termale) a devenit stațiune balneoclimaterică de larg interes, devenind in ultimii ani atracția unui număr mare de turiști atât din țară cât și din strainătate.

Apa termală care are o temperatură de suprafață de 72 Celsius și o mineralizare totală de 9,84 g/l, este predominant clorurată- bicarbonatată-sulfatată (din punct de vedere al dominantei anionilor) si sodică-calcică-agneziană în prezenta amoniului și potasiului. Aceste calități o recomandă pentru utilizarea în cura externă, în afecțiuni reumatismale degenerative, afecțiuni reumatismale , afecțiuni neurologice periferice cronice, afecțiuni ginecologice cronice (în afara puseelor inflamatorii), afecțiuni posttraumatice, boli asociate (boli profesionale, endocrine, boli de metabolism), dar și pentru băi tonifiante, de întreținere a condiției fizice sau pur și simplu agremental, prin îmbinarea curelor de apă, aer și soare.

În prezent stațiunea funcționează și pe timp de iarnă cu piscine acoperite și descoperite, precum și o bază de tratament.

Veți găsi aici liniștea, odihna, tratamentul sau distracția de care aveți nevoie!

Recomandări de tratament:

Potrivit recomandărilor, apa termominerală de la Tășnad poate fi folosită în cura externă, în următoarele afecțiuni:

- stări preartozice

- reumatism degenerativ

- reumatism abarticular

- sechele posttraumatice

- afecțiuni ale sistemului nervos periferic

- ginecopatii

- afecțiuni dermatologice

- băi tonifiante, de întretinere a condiției fizice a organismului

Distanțele până la principalele orașe din zonă:

- 60 de km până la Satu Mare

- 25 de km până la Carei

- 60 de km până la Zalău

- 85 de km până la Oradea

- 110 de km până la Baia Mare

- 140 de km până la Cluj-Napoca

Coordonate GPS: 47°28'38''N, 22°35'2''E

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Terasă
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Bucătărie proprie echipată
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Tășnad, județul Satu Mare, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Vila Alex din Tășnad, județul Satu Mare, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Vila Alex? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!