Motel Stil

Str Stefan Cel Mare 108/1 » Tășnad, Satu Mare » Localizare pe hartă
Camere - Motel Stil
Tipul unității: Hotel

Motel Stil: ELEGANTA, CONFORT, SATISFACTIE

Incepand cu anul 2008 , Motel Stil va invita la o ALTFEL de vacanta in statiunea Tasnad!

De ce altfel? Pentru ca NOI va oferim posibilitatea sa beneficiati de o gama variata de servicii ireprosabile, la preturi deosebit de avantajoase!

Situat chiar la intrarea in strandul Termal, care este deschis chiar si pe timp de iarna, Motel Stil va intampina intotdeauna cu caldura si eleganta!

Calitatile exceptionale ale apei termale, temperatura de suprafata de 72 grade Celsius, mineralizarea totala de 9,84g/l, o recomanda pentru diverse tratamente ale afectiunilor reumatismale, neurologice, ginecologice, dermatologice si pentru curele de intretinere.

CLUB BOWLING

Seara sau chiar in timpul zilei, pentru amatorii de bowling, muzica si dans, am pregatit inca o surpriza absolut speciala un club de bowling la standarde occidentale si cocktailuri pentru toate gusturile! In concluzie, ori de cate ori veti alege sa va petreceti timpul liber la Bowling Club Stil, distractia va fi garantata!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Recepție non-stop
Restaurant
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Facilități baie
Duș
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Tășnad, județul Satu Mare, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Motel Stil din Tășnad, județul Satu Mare, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Motel Stil? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!