Pensiune Restaurant Regal

Str C. A. Rosseti Nr 4 » Satu Mare, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 17
Apartamente: 1
Total locuri: 34
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
100 de locuri
Camere - Pensiune Restaurant Regal
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Regal *** este o pensiune noua , construita in anul 2005, cu un design interior special si facilitati moderne.

Atmosfera primitoare, rafinamentul si eleganta aranjamentelor impreuna cu serviciile impecabile va vor convinge ca suntem gazda potrivita pentru orice situatie.

Pensiunea Regal *** se remarca prin interioare amenajete cu gust , camere spatioase dotate cu baie proprie, telefon, televizor si alte servicii care se ridica la standarde cerute.

Capacitatea pensiunii:

17 camere:, 1 Apartament, 2 Camere-Single, 6 Camere-Pat matrimonal, 8 Camere-2 Paturi,

Pensiunea Regal *** are un restaurant cu o capacitate de 100 locuri oferind un meniu diversificat bazat pe o bucatarie traditionala cu gusturi intradevar "REGALE". Preparatele "ca la mama acasa" multumesc toate gusturile si cerintele cleintilor. Atmosfera placuta oferita de restaurant in compania formatiei localului va invita sa calcati pragul restaurantului cu diverse evenimente (nunti, botezuri, zile de nastere) si de seri de neuitat.

Limbi străine vorbite la recepție » Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Chemare Taxi
Servicii și facilități camere
Televizor
Facilități baie
Duș
Uscător de păr
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Vodafone
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Satu Mare, județul Satu Mare, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiune Restaurant Regal din Satu Mare, județul Satu Mare, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiune Restaurant Regal? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!