Select

Gellert Sandor Nr. 2 » Satu Mare, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 25
Total locuri: 50
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
250 de locuri
Sală conferințe
de 175 locuri
Camere - Select
Tipul unității: Motel

Motelul Select are 25+ camere cu paturi duble si simple, dotate cu TV color, si cablu, minibar, aer conditonat si internet.

Camerele sunt decorate in 5 culori diferite, caramiziu, verde, albastru, crem si maro, pentru a se acomoda cat mai bine gusturilor dvs.

Baile sunt moderne, avand cabine de dus si uscator de par. Avem si o camera speciala pt persoanele cu dizabilitati locomotorii.

Motelul Select dispune si de un restaurant clasificat la 3 stele, atat pentru mesele zilnice, cat si pentru a organiza evenimentele importante din viata dumneavoastra, cum ar fi: nunti, botezuri, petreceri de firma.

Restaurantul este format din 2 saloane, unul de fumatori si unul de nefumatori, despartite printr-un perete culisabil de sticla.

Motelul Select va sta la dispozitie cu cel mai mare si mai modern bazin de inot acoperit (25m * 12m* 2,14m) din Satu Mare, salon de masaj corporal si sauna uscata.

Va asteptam cu drag la Motel Select !!!

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Cablu TV
Televizor
Activități de relaxare și înfrumusețare
Saună
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Satu Mare, județul Satu Mare, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Select din Satu Mare, județul Satu Mare, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Select? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!