Pensiunea Alisa

Mihaeni Satu Mare » Mihăieni, Satu Mare » Localizare pe hartă
Camere: 7
Apartamente: 1
Total locuri: 16
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Pensiunea Alisa
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Alisa pune la dispozitia turistilor 7 camere si un apartament cu o capacitate totala de cazare de 16 locuri. Cu o gama variata de servicii si facilitati Pensiunea Alisa este locul in care va puteti petreceti o vacanta placuta de ori cate ori vizitati judetul Satu Mare.

Va propune, printre altele, o incapatoare parcara in cazul in care veniti cu automobilul propriu, gradina si cu gratar, spatiu de joaca pentru copii, terasa si foisor.

Va asteptam la Pensiunea Alisa din Mihaieni in orice sezon.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare interioară
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Plajă în apropiere
Remi / Rummy
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Mihăieni, județul Satu Mare, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Alisa din Mihăieni, județul Satu Mare, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Alisa? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!