Iustina

Tesila, Str. Ghimpoasa, Nr. 1291 » Valea Doftanei, Prahova » Localizare pe hartă
 „Veşnicia s-a născut la ţară“
Camere: 4
Total locuri: 8
Check-out până la: 12:00
Sală conferințe
de 1 locuri
Camere - Iustina
Tipul unității: Vilă

"Veşnicia s-a născut la ţară", spunea Blaga, iar de vreţi să vă convinge-ţi sunteţi invitaţi să testaţi adevăratul înţeles al cuvintelor .

"Sub poale de munte, cu miros de brad şi o linişte uneori cutremurătoare unde aerul curat iţi pătrunde prin toţi porii, unde eşti trezit de cântatul cocoşului anuntându-te că e dimineaţă, aici eşti aşteptat, esti invitat sa păşeşti pragul casei noastre, Vila Iustina, să uiţi pentru câteva clipe de tot şi de toate!"

Dacă vă doriţi un weekend sau un sejur liniştit, în mijlocul naturii, într-un cadru feeric, Vila Iustina vă aşteaptă în Valea Doftanei din judeţul Prahova, cu o capacitate totală de 8 locuri fiind deosebit de atrăgătoare, amplasată într-un decor montan aceasta oferă condiţii pentru petrecerea unui concediu plăcut, reconfortant şi recuperător.

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Cablu TV
Televizor
Activități agroturistice
Foc de tabără
Livadă / Pădure
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Valea Doftanei, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Iustina din Valea Doftanei, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Iustina? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!