Complex Valea Neagra-vila Apollo

comuna Valea Doftanei,zona Valea Neagra » Valea Doftanei, Prahova » Localizare pe hartă
Camere - Complex Valea Neagra-vila Apollo
Tipul unității: Complex Turistic

Daca doriti sa va petreceti vacanta intr-un cadru natural, in mediul rural,Complexul turistic Valea Neagra este o alternativa pentru dvs, ce îmbina frumusetile naturale cu cel mai de pret bun al poporului roman, ospitalitatea si traditia familiei românesti.

Complexul turistic Valea Neagra va asteapta cu o gama diversificata de servicii(cazare, masa, etc..)in regim agroturistic, fiind compus din trei vile, fiecare avand la dispozitie, bucatarii utilate, camere pentru odihna decomandate, bai utilate la standarde moderne, apa curenta calda si rece, fiecare vila fiind utilata cu centrala propie.

Suntem capabili sa valorificam excedentul de cazare existent în gospodaria taraneasca prin implicarea turistilor în viata gospodariei si furnizarea acestora de servicii si activitati (masa, cazare, interactiune cu mediul socio-natural) proprii gospodariei taranesti, fara a-i conturba acesteia specificul.

În toata zona, în afara drumetiilor facute pe jos, o mare satisfactie o dau plimbarile facute cu bicicleta de teren - mountain bike. Aici puteti gasi Complexul Turistic Valea Doftanei care va asteapta cu un ansamblu de trei vile, cu toate optiunile incluse. Nu trebuie decat sa ne cautati pentru a scapa de stresul cotidian.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Încălzire centrală
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Valea Doftanei, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Complex Valea Neagra-vila Apollo din Valea Doftanei, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Complex Valea Neagra-vila Apollo? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!