Izvoarele Doftanei

Str. Negras Mhc, Nr. 247 » Valea Doftanei, Prahova » Localizare pe hartă
Camere - Izvoarele Doftanei
Tipul unității: Cabană

Pregatita sa intampine grupuri de maxim 45 de persoane, Cabana Izvoarele Doftanei va ofera toate conditiile propice unei vacante de neuitat.

Locatia este ideala pentru vacante cu prietenii, weekend-uri de familie,

revelioane, botezuri, nunti, teambuildinguri. In cazul in care se doreste organizarea numai a unei receptii, capacitatea salii restaurant este de maxim 120 de persoane.

Este in esenta o frumoasa cabana in stil austriac, amplasata in apropierea padurii de brazi, pe valea Paraului Negras, afluent al Doftanei, intr-o zona calma, cu o priveliste incantatoare.

Insusi drumul de acces catre cabana se desfasoara ca o carare catre ceva secret, mirific, un paradis ascuns ochiului scrutator si actiunilor nocive ale omului.

Va invitam sa petreceti cateva zile de odihna intr-un mic paradis verde, bucurandu-va de tot ceea ce va poate oferi acest renumit obiectiv turistic.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Restaurant
Terasă
Activități de relaxare și înfrumusețare
Jacuzzi
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Valea Doftanei, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Izvoarele Doftanei din Valea Doftanei, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Izvoarele Doftanei? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!