Colina Grande

DN1B » Valea Călugărească, Prahova » Localizare pe hartă
 „Eleganta pe care ti-o poti permite“
Camere: 18
Apartamente: 4
Total locuri: 40
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
120 de locuri
Sală conferințe
de 20 locuri
Camere - Colina Grande
Tipul unității: Hotel

Complexul Colina Grande a pornit la drum inca din 2009 si are ca deziderat respectarea celor mai inalte standarde de calitate si ospitalitate creând evenimente unice si speciale. Complexul pune la dispozitia clientilor sai un restaurant traditional de 3* ce dispune de 130 locuri, terasa acoperita care dispune de 60 locuri, Hotel de 2+*, toate regasite intr-o ospitalite traditionala si cu o servire profesionala. De asemenea, inca de la intrare, locatia noastra pune la dispozitiea clientilor si parcare proprie.

Complexul “Colina Grande” se bucură de vecinătatea relaxantă a unui parc, de priveliştea unică şi îmbietoare a viilor situate în regiunea Dealul Mare (Drumul Vinului) şi este situat la doar 12 km de centrul municipiului Ploieşti şi 6 km de oraşul Urlati (Parc Industrial). Complexul nostru este gazda ospitaliera în orice anotimp.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Cameră pt. bagaje
Terasă
Servicii și facilități camere
Room-service
Încălzire centrală
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Valea Călugărească, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Colina Grande din Valea Călugărească, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Colina Grande? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!