Casa de Vis

Telega, str. Calinetului » Telega, Prahova » Localizare pe hartă
Camere: 4
Apartamente: 4
Total locuri: 8
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Casa de Vis
Tipul unității: Pensiune

Casa De Vis este situată la 1,5 km de centrul staţiunii Telega, pe drumul spre Buştenari (str. Călinetului) şi la 7 km de Câmpina, într-un cadru natural, fermecător.. Bogăţia reliefului răsfaţă privirea turistului ce s-a hotărât să petreacă câteva zile, la aer curat. Altitudinea medie este de 800 m.

Puncte de interes: Băile sărate Telega (2 km), Castelul Iulia Haşdeu (7 km), Muzeul Nicolae Grigorescu (7km), Curtea Domnească de la Brebu (5 km), Lacul Zorile (3 km), Lacul Paltinul (28 km).

Pensiunea este de 2 margarete, şi face parte din reţeaua A.N.T.R.E.C.

Casa De Vis – este construită în întregime din lemn şi cuprinde 5 camere dintre care 4 dormitoare cu pat dublu, un living, 2 grupuri sanitare şi bucătărie dotată, exclusiv la dispoziţia turişilor. În plus 2.000 mp de livadă cu pomi fructiferi, terasă cu balansoar, teren de sport polivalent şi un loc de joacă pentru copii cu topogan.

Nu lipseşte grătarul pentru fripturi.

Structura unitatii:

parter : 2 dormitoare + 1 grup sanitar + living + bucătărie, mansardă : 2 dormitoare + 1 grup sanitar,

Pentru cei care vin cu maşina există o parcare de 2 locuri.

La Casa De Vis, accesul cu animale de companie este interzis !

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Terasă
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Teren de baschet
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Telega, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa de Vis din Telega, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa de Vis? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!