Vila Gabriela

Valenii De Munte, Com Teisani, Sat Olteni » Teișani, Prahova » Localizare pe hartă
Camere - Vila Gabriela
Tipul unității: Vilă

Vila Gabriela este situata in satul Olteni la 5 km de Valenii de Munte intr-o regiune de dealuri,gradul de poluare 0.

Locul este retras si va ofera cazare,liniste,odihna si relaxare in cele mai buna conditii.Vila dispune de 2 camere a cate 2 paturi si o camera de 3 paturi,in total cazare pentru 7 persoane.

Are 2 bai moderne prevazute cu incalzire si apa calda masina de spalat rufe,bucatarie moderna utilata inclusive cu masina de spalat vase,sufragerie spatioasa care se poate folosi si ca sala de mese pentru 12 persoane .Curtea este de 1200 m2 oferind posibilitatea de parcare pentru 3 masini.

Camerele au televizoare cu cablu TV.Zona ofera numerose trasee turistice: Slanic Prahova, Cheia ,Muntele Rosu, Ciucas, Zaganu, manastirea Cheia, Zamfira ,splendida Crasna, Suzana

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Fier de călcat
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Teișani, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Vila Gabriela din Teișani, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Vila Gabriela? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!