Casa Soarelui

Str. Cuza Voda Nr. 22A » Sinaia, Prahova » Localizare pe hartă
Camere: 5
Total locuri: 10
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Camere - Casa Soarelui
Tipul unității: Pensiune

Moderna, confortabila si eleganta, Pensiunea Casa Soarelui, este amplasata in zona central-linistita a statiunii SINAIA, pe str. CUZA VODA nr. 22A.

Atmosfera calda si serviciile de cea mai inalta calitate, pe care le ofera, fac din Pensiunea Casa Soarelui, destinatia ideala care sa raspunda exigentelor Dvs. de vacanta.

Imediata vecinatate a TELECABINEI, deschide orizontul ascensiunilor montane spre Platoul Bucegilor, Cota 2000, Babele sau Sfinx si al accesului spre partii pt. iubitorii de ski.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană

Facilități și servicii »

Activități sportive și de agrement
Pârtie de ski
Remi / Rummy
Snowboarding - platit
Șah / Table
Alte servicii și facilități
Ghid turistic
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sinaia, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Soarelui din Sinaia, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Soarelui? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!