Pensiunea Casablanca

Str. Bucegi Nr. 18 Campina » Câmpina, Prahova » Localizare pe hartă
Camere: 7
Total locuri: 14
Check-in de la: :14:0
Check-out până la: 12:00
Sală conferințe
de 15 locuri
Camere - Pensiunea Casablanca
Tipul unității: Pensiune

Amplasata intr-un cadru natural pitoresc din Municipiul Campina,oaza de liniste si aer curat, Pensiunea Casablanca are o capacitate de 14 locuri in camere moderne.

Cartierul de vile din aceasta zona a fost construit dupa 1990 si beneficiaza de apropierea unor obiective turistice cum ar fi: muzeul pictor Nicolae Grigorescu si muzeul Iulia Hasdeu.

La numai un km se afla locul de agrement Fantana cu ciresi,la 5km lacurile sarate de la Telega,Manastirea Matei Basarab si Casa Domneasca din Brebu,iar la 30 km statiunea montana Sinaia si la 90 Km capitala tarii,Bucuresti.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Camere pt. fumători
Fier de călcat
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Câmpina, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Casablanca din Câmpina, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Casablanca? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!