Club Montana

Salaj Nr. 11 » Câmpina, Prahova » Localizare pe hartă
Camere - Club Montana
Tipul unității: Motel

Pensiunea Club Montana este situată in Câmpina, aproape de drumul naţional 1/E60, la jumătatea distanţei dintre Ploieşti şi Braşov. Aceasta oferă Wi-Fi gratuit, parcare privată gratuită şi bucătărie de calitate.

Toate camerele pensiunii Club Montana au baie privată şi TV prin cablu.

La restaurantul cu terasă de vară sunt servite preparate foarte bune din bucătăria românească, dar şi feluri dietetice şi vegetariene.

La recepţie sunt comercializate produse de toaletă şi ţigări. Sunt disponibile şi servicii de spălătorie şi de călcat.

Centrul localităţii Câmpina este la 700 de metri distanţă, în timp ce până la următoarea staţie de autobuz şi de taxi se fac 5 minute pe jos. La distanţă de 250 de metri există un centru sportiv, cu piscină în aer liber, teren de tenis şi mini-teren de fotbal.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Recepție non-stop
Servicii și facilități camere
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Remi / Rummy
Servicii tehnice, dotări business
Acces la calculator în unitate
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Câmpina, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Club Montana din Câmpina, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Club Montana? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!