Caprita

Cezar Petrescu 19 » Bușteni, Prahova » Localizare pe hartă
Camere: 6
Total locuri: 12
Check-in de la: 12
Check-out până la: 12
Restaurant de
15 de locuri
Camere - Caprita
Tipul unității: Vilă

Vila Caprita se inchiriaza pe tot parcursul anului turistilor veniti pe Valea Prahovei pentru odihna, agrement sau drumetii. Unitatea ofera servicii de cazare si posibilitatea prepararii alimentelor in incinta acesteia.

Vila este amplasata într-o zona linistita, semicentrala (zona Muzeu Cezar Petrescu), usor accesibila, aproape de padure. Va ofera cazare in 6 camere duble dotate cu bai proprii si televizor. Capacitatea maxima a unitatii de cazare este de 15 persoane.

Vila dispune si de un living dotat corespunzator cu aragaz, vesela, televizor si semineu.

Gradina care imprejmuieste vila poate fi folosita ca loc pentru prepararea unui gratar in aer liber.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Frigider
Televizor
Șemineu
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bușteni, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Caprita din Bușteni, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Caprita? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!