Casa Andrieş

Str. Erou Dumitru Radulescu 5 » Bușteni, Prahova » Localizare pe hartă
Camere - Casa Andrieş
Tipul unității: Vilă

Casa Andries este situată in cea mai pitorească zonă din Valea Prahovei,in imediata vecinătate a pârtiei de schi Kalinderu şi a parcului de distracţii Fun Park .Vila este construita din caramida si lemn,blocul camerelor oferite turistilor este complect separat de locuinta personala si este nou construit.La parter exista un living,o sala de mese si o bucatarie complect dotata utilizata numai de catre turisti.La primul etaj se afla trei camere duble,iar la al doilea nivel un apartament si inca o camera dubla.Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu,si sunt incalzite central.Toate incaperile sunt dotate cu TV si au acces la wireles.In curte exista gratar si o terasa acoperita.Exista suficiente locuri de parcare.Vila este situata la altitudinea de 950 metri pe coordonatele 45.4204222 N-25.5284167 E.In apropiere pot fi vizitate numeroase obiective turistice cum ar fi : Castelul Peleş, Castelul Cantacuzino, Cascada Urlătoarea,Stâna Regală şi Stânca Frantz Iosef,Babele şi Sfinxul ,lacul Bolboci, peştera Dâmbovicioara şi foarte multe altele, folosind miloace auto,telecabina sau pe jos,după posi- bilităţi.. In unitate funcţionează un cabinet de medicină generală,se acordă contra-cost terapie de relaxare şi termomasaj Ceragem.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Rusă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Terasă
Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Activități sportive și de agrement
Șah / Table
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bușteni, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Andrieş din Bușteni, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Andrieş? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!