Mihai

Clabucetului » Bușteni, Prahova » Localizare pe hartă
Camere - Mihai
Tipul unității: Pensiune

BUSTENI - ofer sejur vila 2**, conditii deosebite, preturi avantajoase, decomandata, mobilata rustic, mochetata, dotata, utilata complet, apa calda, incalzire, 1 camera cu living (locuibil), baie cu cabina de dus, bucatarie, conditii de preparare si servire a mesei, terasa exterioara, gradina 500mp, parcare auto, apa de izvor pentru baut si gatit.

Amplasare: 10 min. de partie, 10 min. de centrul statiunii, langa padure, pe drumul spre Gura Diham, la poalele muntilor Bucegi. Atractii si Obiective turistice in zona: partia Kalinderu, Cascada Urlatoarea, Valea Cerbului, Poiana Izvoarelor, padure cu drumul spre Gura Diham, Manastirea Caraiman, Crucea de pe Bucegi, Varful Omul, telecabina, teleski, telescaun, castelul Dracula de la Bran, Castelul Peles, cetatea Rasnov, platoul Bucegilor, Pestera Ialomitei. Busteni este o statiune balneoclimaterica si de odihna cu functionare permanenta.

Climatul tonic-stimulant, aerul curat lipsit de praf si alergeni, apele minerale clorurate, carbonatate, iodurate, sodice, magneziene recomanda statiunea pentru tratarea nevrozelor, starilor de surmenaj fizic si intelectual, rahitismului si pentru tratamente balneare.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Terasă
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Facilități baie
Duș
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Cosmote
Acoperire Vodafone
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bușteni, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Mihai din Bușteni, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Mihai? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!