Randunica

Drumul Nou Nr.820 » Brebu Megieșesc, Prahova » Localizare pe hartă
Camere: 5
Apartamente: 1
Total locuri: 10
Check-in de la: 12
Check-out până la: 12
Camere - Randunica
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Randunica este localizata in Brebu, loc de neasemuita liniste si frumusete, unde Matei Basarab si-a construit un palat si caruia Luchian i-a imortalizat peisajele.

Vara datorita coloratelor flori, nici verdele nu-ti poate obosi privirea. În chiosc poti citi, poti lua masa, pur si simplu poti sa nu faci nimic fara sa simti ca iti este îngradita libertatea. Sufrageria îti poate oferi linistea unei dupaamieze în care poti auzi ecourile muzicii preferate.

Cazare si servicii speciale le Pensiunea Randunica

5 camere duble cu grup sanitar propriu, Încalzire centrala, Apa calda non-stop, Televizor în camera,

La cerere, pensiune completa

La 100 Km. de Bucuresti, 40 Km. de Ploiesti si 4 Km. N-E de Câmpina, pe un platou lung de 10 Km. si lat de 0,5-2,5 Km., asezat pe stânga râului Doftana, la 4 Km. de confluenta ei cu râul Prahova, se afla comuna Brebu.

Legat de culmea Grohotisului ca o peninsula, prin muntele Paltinitet ce este continuat cu Muntii Nemernic si Barbes, înconjurat pe trei parti de dealuri, de care este despartit prin râurile Doftana si Lupa, Brebu încânta de la început ochiul vizitatorului si odihneste spiritul.

Privitor la Brebu când te gasesti in amurgul sau in zorii zilei de vara, nu-ti mai vine sa pleci, dornic sa asculti privighetorile ce canta in crangurile Doftanel si Lupei.

Credem de aceea in legenda lasata din stramosi, care spune ca: "Tare s'a bucurat Matei Basarab" cand a cunoscut Brebu, exclamand "Bre!... Bre!... Bre!... Dar frumoase locuri au fost pe aici..."

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Telefon
Încălzire centrală
Activități agroturistice
Cramă
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brebu Megieșesc, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Randunica din Brebu Megieșesc, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Randunica? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!