Raza De Soare

Str. Col. Popovici, Nr. 21 » Breaza , Prahova » Localizare pe hartă
Camere: 15
Apartamente: 3
Total locuri: 34
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
60 de locuri
Sală conferințe
de 24 locuri
Camere - Raza De Soare
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Raza De Soare este locul care va asigura relaxarea, linistea si intimitatea de care aveti nevoie. Pensiunea Raza De Soare dispune de 15 camere de cazare , toate avand confort de 4* , cu bai proprii si balcoane:

10 camere cu doua paturi individuale si bai proprii, 3 camere cu pat matrimonialsi canapea extensibila (2 locuri) si bai proprii, 2 camere cu pat dublu si bai proprii,

Localitatea Breaza din judetul Prahova se afla la 20 Km de statiunea Sinaia si la 80 Km de Bucuresti. Situata intre dealurile dealurile Sinoiu si Gurga este comparata cu asezarile urbane de pe malul Rinului.

Pensiunea turistica “Raza De Soare” este amplasata in centrul orasului Breaza, in zona considerata cu cel mai curat aer din tara. In acest oras nu sunt dezvoltate activitati industriale care sa afecteze mediul.

Statiune balneoclimaterica Breaza este o statiune balneoclimaterica permanenta recomandata in tratarea nevrozelor, surmenajelor, bolilor cardiovasculare, respiratorii, hapatobiliare, anemii, convalescenta.

Clima blanda, lipsita de viscol si geruri naprasnice, fara ceturi, cu umiditate moderata, reprezinta un potential important pentru dezvoltarea climatoterapiei si turismului.

Calitatea exceptionala a aerului din Breaza se datoreaza ozonului si ionilor negativi, cu efect terapeutic asupra cailor respiratorii, in insomnii, depresii, stari de stres.

Pentru grupuri organizate se poate inchiria intreaga pensiune, asigurandu-se exclusivitate acestora

Fie ca sunteti o firma care doreste sa tina o sesiune de team-building sau pur si simplu doriti sa petreceti o perioada de relaxare intr-un mediu cat mai placut Pensiunea Raza De Soare va ofera toate facilitatile necesare pentru acestea.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Panoramă, privelişte
Activități sportive și de agrement
Remi / Rummy
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Breaza , județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Raza De Soare din Breaza , județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Raza De Soare? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!