Forest Mirage

Dn 1, Km 82-83 » Bănești , Prahova » Localizare pe hartă
Camere: 9
Apartamente: 3
Total locuri: 30
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
45 de locuri
Camere - Forest Mirage
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Forest Mirage este înconjurat de o padure verde luxurianta si este situata pe un deal pitoresc din Banesti, oferind camere frumos decorate cu mobilier din fier forjat.

Locatia combina decorul modern cu elementele traditionale, iar camerele confortabile vor satisface chiar si pe cel mai exigent client.

Începeti ziua cu un mic dejun bun la restaurantul bufet.

Gustati mâncaruri delicioase din bucataria nationala preparate din ingrediente proaspete, servite într-un mod original si atragator la Pensiunea Forest Mirage

Puteti purta o conversatie placuta si va puteti relaxa într-o atmosfera rafinata ascultând melodii frumoase.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Frigider
Încălzire centrală
Alte servicii și facilități
Formație de muzică populară
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bănești , județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Forest Mirage din Bănești , județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Forest Mirage? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!