Bulevard Prestige

bld. A. I. Cuza, Nr.12 » Slatina, Olt » Localizare pe hartă
Camere: 67
Apartamente: 4
Total locuri: 147
Check-in de la: 12.00
Check-out până la: 12.00
Restaurant de
300 de locuri
Camere - Bulevard Prestige
Tipul unității: Hotel

Hotelul Bulevard Prestige este situat in municipiul Slatina, in imediata vecinatate a Prefecturii Judetului Olt. Complet renovat, in 2007 a fost clasificat ca hotel de 3 stele.

Hotel Bulevard Prestige, Slatina Oferta noastra contine camere single, duble, garsoniere si apartamente.

Unic - apartamentul fostului presedinte Nicolae Ceausescu!

Aflat la 180 km vest de Bucuresti, intr-un oras cu o atmosfera intima, puteti alege Hotelul Bulevard Prestige si ca loc de desfasurare a intalnirilor de afaceri.

Situat in centrul orasului Slatina, renovat si redeschis de curand, Hotelul Bulevard Prestige ofera cazare in 69 camere de 3 si 2 stele.

Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, uscator de par, televiziune prin cablu, telefon si acces la internet. Camerele de 3 stele au, de asemenea, minibar.

Hotelul detine doua garsoniere si 4 apartamente, dintre care unul a fost construit pentru fostul presedinte, Nicolae Ceausescu.

Doua etaje sunt rezervate pentru nefumatori.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Sală de conferințe
Spălătorie - platit
Terasă
Servicii și facilități camere
Televizor
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Slatina, județul Olt, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Bulevard Prestige din Slatina, județul Olt, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Bulevard Prestige? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!