Casa De Oaspeti Bavaria

Str. Stefan Cel Mare Nr. 339 » Vânători-Neamț, Neamț » Localizare pe hartă
Camere - Casa De Oaspeti Bavaria
Tipul unității: Pensiune

Gruss Gott - Bine ati venit la Casa De Oaspeti Bavaria "Fiecare loc de pe pamant are o poveste a lui, dar trebuie sa tragi bine cu urechea ca s-o auzi si trebuie un dram de iubire ca s-o intelegi" - Nicolae Iorga

Situata in localitatea Vanatori-Neamt din judetul Neamt , la 7 km de manastirile Neamt, Secu si Sihastria, Casa De Oaspeti Bavaria va ofera posibilitatea de a va relaxa si de a va imbogati orizontul spiritual. La noi va puteti relaxa intr-un cadru natural de exceptie, puteti cunoaste obiceiuri stravechi regionale si puteti vizita faimoasele lacasuri de cult din tinutul Neamtului. Cu radacini in cultura germana si cea romana oferim clientilor nostri ce e mai bun din ambele culturi intr-o atmosfera familiara si rustica.

Suntem siguri ca ospitalitatea romaneasca, standardul german de cazare si profesionalismul serviciilor vor face din dumneavoastra unul din clientii nostri permanenti.

Suntem o casa de oaspeti noua localizata in Vanatori-Neamt. Aflata in apropierea faimoaselor manastiri: Neamt, Sihastria, Secu, Sihla, Dobru, Agapia si Varatec, ne oferim cu bucurie serviciile noastre.

D-na Tanasa, directorul Casei de Oaspeti Bavaria, va fi incantata sa ofere fiecarui oaspete o primire calda intr-o familiara atmosfera romano-germana. Bucataria noastra foloseste numai ingrediente propii bio iar mesele pe care le putem oferi au atat specific roman cat si german.

Detinem 7 camere ce pot caza maxim 14 persoane si le vom oferi oaspetilor nostri experiente de neuitat la marginea de E a Carpatilor Moldovei, in localitatea Vanatori - Neamt, judetul Neamt. Cu aceasta ocazie dorim sa le transimitem sincerele noastre multumiri celor de la primaria Vanatori-Neamt pentru colaborare. Fiecare camera de la Casa Bavaria din Vanatori Neamt are televizor cu cablu TV, internet wireless si baie proprie (wc si dus).

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Cablu TV
Televizor
Încălzire centrală
Facilități baie
Baie proprie
Alte servicii și facilități
Bucătărie bio
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Vânători-Neamț, județul Neamț, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa De Oaspeti Bavaria din Vânători-Neamț, județul Neamț, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa De Oaspeti Bavaria? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!