La Rascruce De Vanturi

Str. Baile Oglinzi, Targu Neamt » Târgu Neamț, Neamț » Localizare pe hartă
Camere - La Rascruce De Vanturi
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea La Rascruce De Vanturi este situata la 1Km distanta de Cetatea Neamtului, langa drumul istoric ce facea legatura intre aceasta si Cetatea din Suceava.

Aceasta reprezinta un loc ideal pentru tabere de vacanta inca din anul 1991, oferindu-le celor care au ales sa-i treaca pragul conditiile ideale pentru recreere si relaxare. Unitatea pune la dispozitie numeroase posibilitati de agrement, printre care: teren de fotbal, tenis, baschet, darts, biliard, tenis de masa, discoteca, karaoke, sauna, mini piscina (vara).

Prin amplasarea sa, Pensiunea La Rascruce De Vanturi este ideala pentru organizarea de excursii si drumetii cu autoturismul sau pe jos la Cetatea de Scaun a lui Stefan cel Mare din Suceava, Palatul Culturii si Gradina Botanica din Iasi, Gradina Zoologica din Piatra Neamt, precum si la Cheile Bicazului, Lacul Rosu, Lacul Bicaz, Statiunea Durau, Borsec, Vatra Dornei, poienile de conifere si stejari din vecinatate.

Turismul ecumenic reprezinta si el un atu al acestei unitati de cazare, la cerere putandu-se organiza vizite la manastirile orasului: Manastirea Varatic, Manastirea Agapia, Manastirea Secu, Manastirea Neamt.

Pensiunea La Rascruce De Vanturi va pune la dispozitie 16 camere duble si 50 de locuri de cazare in casute.

Restaurantul din incinta pensiunii are o capacitate de 100 de locuri si va intampina cu preparate traditionale produse cu alimente naturale din productia proprie.

Ne diferentiem prin caldura cu care va primim, preparatele naturale, amplasarea ideala. Cei care ne-au trecut pragul abia asteapta sa revina. Va asteptam!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Restaurant
Servicii și facilități camere
Panoramă, privelişte
Activități sportive și de agrement
Tenis de masă
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Cosmote
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Târgu Neamț, județul Neamț, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la La Rascruce De Vanturi din Târgu Neamț, județul Neamț, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la La Rascruce De Vanturi? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!