Casa Afetelor

Comuna Pipirig » Pipirig, Neamț » Localizare pe hartă
Camere: 7
Apartamente: 1
Total locuri: 20
Restaurant de
100 de locuri
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Casa Afetelor
Tipul unității: Pensiune

Casa Afetelor este un complex turistic situat pe DN 15, pe meleagurile de basm ale copilăriei lui Creangă. Situată pe malul râului Ozana, cea frumos curgătoare, este cea mai înaltă clădire din zonă, după Catedrala Munţilor - biserică monumentală din piatră ctitorită de Patriarhul Nicodim. Asemenea bisericii, complexul nostru este durat în piatră, fiind unicat în materie de construcţie în judeţul Neamţ.

Pensiunea Casa Afetelor dispune de camere duble, camere matrimoniale,apartamente, restaurant şi salon de infrumuseţare toate având un design aparte, tradiţional. Toate camerele dispun de grup sanitar propriu, cablu TV, telefon şi internet.

Zona noastră prezintă un interes turistic deosebit fiind cunoscută drept zona mănăstirilor nemţene. Astfel, Mănăstirea Neamţ se află la doar 10 km distanţă, iar Mănăstirile Secu şi Sihăstria se află şi mai aproape, la numai 7 km, respectiv 9 km, pe drum asfaltat. Aceste podoabe de istorie şi sfintenie ale Moldovei sunt accesibile şi prin drumeţii pe bătrânele poteci ale Munţilor Neamţului, traversând păduri minunate, cu faună bogată şi izvoare de ape minerale tăduitoare. Tot aproape - la aproximativ 30 de km - se află Mănăstirile Agapia şi Văratec.

Bucovina, unde se află celebrele mănăstiri pictate, ca Voronet, Humor, Suceviţaetc., începe "peste deal", la circa 50 km pe şosea. Muntele Ceahlău îşi albeste piscurile în zile senine la ferestrele de apus ale complexului nostru. Şi, nu în cele din urmă, trebuie să amintim de "celebrităţile" zonei - Rezervaţia Dragoş Vodă, Cetatea Neamţului, Casa Memorială Ion Creangă.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Facilități baie
Duș
Uscător de păr
Alte servicii și facilități
Ghid turistic
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Pipirig, județul Neamț, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Afetelor din Pipirig, județul Neamț, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Afetelor? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!