Bachus

Stramutati Nr. 48 , Piatra Neamt » Piatra Neamț, Neamț » Localizare pe hartă
 „Pensiunea bachus - te simti ca in olimp “
Camere: 8
Apartamente: 1
Total locuri: 18
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
80 de locuri
Sală conferințe
de 32 locuri
Camere - Bachus
Tipul unității: Pensiune

Certificat Clasificare nr.: 11153/7020/12.08.2010

Emis de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Certificat de Calificare Profesionala

Nr. 545 / 19.02.2007

Pensiunea Bachus se distinge prin servicii de calitate , fiind una dintre pensiunile din Piatra Neamt care se adreseaza atat oamenilor de afaceri cat si turistilor care vor sa petreaca momente frumoase in partile locului.

Pensiunea dispune de 8 camere duble spatioase si confortabile , dotate cu aer conditionat , mobilate modern si cu mult bun gust (camerele au o suprafata de cca 30mp )si un apartament cu doua paturi duble.

Capacitatea de cazare a pensiunii este de 20 locuri.

La parterul pensiunii puteti servi cu incredere masa, bucurandu-va de delicatesele preparate intr-o bucatarie care respecta cele mai inalte standarde in domeniu.

Avand o capacitate de 80 de locuri, in restaurant se pot organiza evenimente speciale la nivelul de protocol impus de cerintele organizatorilor sau de tipul evenimentului.

Daca doriti o cina de afaceri, intr-un cadru restrans si discret, pensiunea va pune la dispozitie o sala de protocol amenajata in stil clasic .

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Turcă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Balcon
Cablu TV
Camere pentru nefumători
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Piatra Neamț, județul Neamț, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Bachus din Piatra Neamț, județul Neamț, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Bachus? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!