Moldova

Strada Moldovei,nr. 2 » Piatra Neamț, Neamț » Localizare pe hartă
Camere: 14
Apartamente: 2
Total locuri: 34
Check-in de la: 15:00
Check-out până la: 11:0
Restaurant de
80 de locuri
Camere - Moldova
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Moldova este situata la iesirea din orasul Piatra Neamt catre Bicaz, intr-un mediu inconjurator privilegiat, asezata pe un deal, cu vedere la Lacul Batca Doamnei.

Pensiunea Moldova este o locatie de vacanta ideala, unde vara puteti beneficia de aerul curat si drumetii, iar iarna, de partia de schi din Piatra Neamt.

Asezarea pensiunii ferita de traficul greu, zgomot si praf contribuie la renumele acestei unitati de cazare.

Merita sa ne treceti pragul,chiar daca sunteti in tranzit, pentru ca aici veti fi primiti ca acasa.

Pensiunea Moldova dispune de 15 camere, insorite pe parcursul intregii zile,fiecare avand baie proprie.

Pensiunea Moldova reprezinta un punct de plecare spre toate manastirile din jud. Neamt, dar si spre alte pbiective turistice si zone de o frumusete rara.

Cu siguranta, la Pensiunea Moldova, veti fi intampinati cu ospitalitate si veti fi indrumati in a alege traseele cele mai potrivite si obiectivele turistice pe care doriti sa le vizitati.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Vodafone
Imprimantă - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Piatra Neamț, județul Neamț, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Moldova din Piatra Neamț, județul Neamț, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Moldova? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!