Torent

Str. Fermelor Nr 2 » Piatra Neamț, Neamț » Localizare pe hartă
Camere: 8
Total locuri: 16
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
40 de locuri
Sală conferințe
de 40 locuri
Camere - Torent
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Torent este amplasata la cinci minute de centrul orasului Piatra Neamt daca distanta este parcursa cu masina,pe traseul dintre pensiune si zona principala a orasului puteti vizita Muzeul de Istorie - Parcul Stefan cel Mare, in in incita parcului se mai gasesc Turnul lui Stefan cel Mare si Teatrul Tineretului.

Pensiunea este situata in zona Mc`Donalds - Lidl - Galleria Mall, iar in apropierea unitatii de cazare se gasesc multiple variante de a servi un meniu traditional romanesc, turcesc sau chinezesc.

Pensiunea Torent , este situata in Piatra Neamt , jud. Neamt si are o clasificare de trei stele. Pensiunea este intrata in circuitul turistic romanesc in anul 2009, luna Mai, avand un ambient placut .Avem o capacitate de rezervare de 8 camere,putand fi cazate 16 persoane , fiecare camera are cablu TV , Internet Wireless , cabina de dus in fiecare camera care este rezervata. Pensiunea Torent dispune si de o parcare, cu capacitatea de 10 masini,pazita si asigurata , care este dedicata clientilor care sunt cazati la noi in pensiune.Din cele opt camere care pot fi rezervate,una are fereastra clasica,doua camere sunt cu ferestre tip Velux si cinci camere dispun de balcon.

Pensiunea dispune de un restaurant cu un design clasic, cu o capacitate de maxim 40 de persoane unde se pot oraganiza petreceri , mese festive etc.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Balcon
Cablu TV
Frigider
Minibar
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Piatra Neamț, județul Neamț, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Torent din Piatra Neamț, județul Neamț, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Torent? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!