Casa Balan

Grozavesti-Hangu » Grozăvești , Neamț » Localizare pe hartă
Camere - Casa Balan
Tipul unității: Vilă

Casa Bălan este situată pe DN 15 la 25 KM de orașul BICAZ, spre Vatra Dornei, pe malul lacului Bicaz, cu vedere spre muntele Ceahlău.

Vila Bălan dispune de:

5 camere cu pat dublu și o cameră cu două paturi single și 4 băi, un salon de 16 locuri cu o bucătarie complet dotată, curte spațioasă cu 10 locuri de parcare și livadă,

Dacă doriți să scăpați de zgomotul orașului, de griji și de stres, Vila Casa Bălan vă oferă o oază de liniște învăluită de un peisaj pitoresc! Vă așteptăm cu drag!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Grădină
Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Facilități baie
Uscător de păr
Alte servicii și facilități
Bucătărie bio
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Grozăvești , județul Neamț, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Balan din Grozăvești , județul Neamț, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Balan? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!