Schimbă pagina →
1 

Cazare în Ceahlau, Neamt
1 pensiuni, hoteluri și vile

Dochita 2 din Ceahlău

8 locuri

Nota 6.8 / 10
· Servicii, facilități, activități  -  Ce v-ar interesa?
Baie proprie
Încălzire centrală
Frigider
Parcare exterioară
mai multe servicii:
Acces persoane mobilita...
Activități fermă și gos...
Animale de companie tol...
Bucătărie bio
Bucătărie proprie echip...
Duș
Foișor
Grădină
Grătar / Barbeque
Panoramă, privelişte
Televizor
Zonă de joacă pt. copii

Oferte speciale sponsorizate - idei de vacanță la prețuri abordabile din localitatea Ceahlău, judetul Neamt

Dochita 2 - oferta de cazare
Adresa: Comuna Ceahlau, Judetul Neamt
din Ceahlău, judetul Neamt

Cazare Cabană Ceahlau - prețuri mici și oferte speciale

   Cabana Dochita 2 se afla la 2 km mai jos de Statiunea Durau la poalele Muntelui Ceahlau. Unitatea este dotata cu 1 camera cu baie proprie la partier, 3 camere cu baie pe hol, un living spatios, bucatarie dotata terasa. Linga Cabana Dochita 2 va sta la dispozitie gratarul si leaganul din curte.Va invitam la Cabana Dochita 2.
 Tarif indisponibil
pentru moment
 
Capacitate
max. 8 locuri
Schimbă pagina →
1 

Prețuri mici, cazare convenabilă în Ceahlau județul Neamt la hoteluri, cabane și pensiuni.

Pe Plecat.ro găsiți servicii, facilități, activități, obiective turistice, informații din Ceahlau, județul Neamt clasate pe categorii și servicii oferite, informații ce vă vor ajuta să vă pregătiți concediile sau excursiile.

Sunteți în căutarea unei cazări în Ceahlau, județul Neamt?

O largă varietate de oferte de cazare în Ceahlau, județul Neamt sau în vecinătate la vile, pensiuni turistice, hoteluri, moteluri sau apartamente în regim hotelier de toate categoriile. În josul paginii fiecărei unități găsiți și impresiile turiștilor care au fost deja în vizită acolo, răsfoiți albumele de fotografii ale unității de cazare.

Vă oferim toate informațiile practice de cazare în localitatea Ceahlau!

Fie că sunteți în căutarea unui obiectiv turistic anume sau știți foarte bine ce condiții trebuie să îndeplinească hotelul sau pensiunea perfectă pentru vacanța dumneavoastră, noi vă punem la dispoziție toate mijloacele pentru a găsi în cel mai scurt timp ceea ce căutați. Vă invităm să folosiți filtrul special Plecat.ro, modulul de calcul al distanței spre atracțiile turistice din zonă și hărțile ce vă acompaniază la tot pasul.

· Cazări în localități apropiate de Ceahlau
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Ceahlau? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Ceahlau Rating: 7.1 out of 10 based on 68 voturi
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte de cazare în Ceahlău Neamț cu toate informațiile necesare pentru pregătirea concediului sau sejurului dumneavoastră: hoteluri, vile și pensiuni ieftine, servicii, facilități, activități de vacanță precum și o hartă interactivă a obiectivelor turistice în Ceahlău Neamț și împrejur. Fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră. Pe plecat.ro vă invităm să vă faceți valiza și să plecați într-un voiaj virtual