Elio

Str. Poiana-Borca nr. 149 » Borca, Neamț » Localizare pe hartă
Camere - Elio
Tipul unității: Cabană

Vila Elio este situata la poalele unei paduri de conifere pe malul drept al Raului Bistrita, in comuna Borca din judetul Neamt, pe Dn17 - Poiana Largului - Vatra Dornei.

Localitatea Borca este situata la o distanta de 64 km de Vatra Dornei, 65 km de Targu Neamt, 50 km de Borsec, 65 km de Bicaz si la 65 km de Gura Humorului.

Vila are 8 camere cu pat dublu si un total de 16 locuri. La aceste 8 camere se adauga 4 bai cu apa calda, o bucatarie interioara complet utilata, sala de mese cu 20 de locuri, terasa si gratar si o bucatarie exterioara. Camerele sunt dotate cu televizoare conectate la cablu Tv si internet. Oferim mancare proaspata din gospodaria proprie: cas, urda, oua, preparate ciobanesti (balmus, urdar etc. ), preparate din carne de pui, miel, porc si alte preparate specifice zonei.

In zona se pot face drumetii montane (pana la altitudinea de 1850 m), drumetie la un izvor de apa minerala (borcut)pe valea Paraului Borca, cu peisaje deosebite, vizite la stanile din imprejurimi. Zona este recomandata pentru climato-terapie.

Limbi straine vorbite: Franceza, Engleza si Italiana.

Va asteptam cu drag!

Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, ferma proprie, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, livada, restaurant

Facilitati camere: internet in camera, baie cu cada, baie pe hol, camere cu balcon, incalzire centrala, camera cu TV

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Încălzire centrală
Facilități baie
Baie cu vană
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Borca, județul Neamț, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Elio din Borca, județul Neamț, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Elio? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!