Pensiunea Ilea

Comuna Agapia, judetul Neamt, Cod postal 617010 » Agapia, Neamț » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Ilea
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Ilea este situată la 5 km de Mănăstirile Agapia, Văratec, Agapia Veche respectiv la aproximativ 7 km de Mănăstirile Neamţ, Secu, Sihăstria.

Puteţi vizita schitul Sihla precum şi Cetatea Neamţului situate la aproximativ 5 km de pensiune.

Puteţi de asemenea vizita casa memorială Ion Creangă precum şi casa memorială Mihail Sadoveanu şi celebra zimbrărie de langă Mănăstirea Neamţ.

Pensiunea Ilea, cu suprafaţa locuibilă de aproximativ 150 mp, este formată din 4 camere (pat matrimonial, tv + DVD, cablu tv, sobă teracotă), bucatărie separată (16 mp, aragaz, frigider, veselă), o baie (16 mp, cadă, duş, apă caldă non-stop, boiler pe lemne), grătar.

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Bucătărie proprie echipată
DVD-player
Frigider
Facilități baie
Duș
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Agapia, județul Neamț, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Ilea din Agapia, județul Neamț, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Ilea? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!