Pensiunea Ilea

Comuna Agapia » Agapia, Neamț » Localizare pe hartă
 „Hai la agapia!“
Camere: 4
Apartamente: 4
Total locuri: 10
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 09:00
Camere - Pensiunea Ilea
Tipul unității: Pensiune

1. Casa Ilea este situată în centrul satului Agapia într-o zonă deosebit de pitorească .

2. Unitatea noastră a fost construită după modelul vechilor case de boieri (Lahovari) din zona Neamţului, respectând aceeaşi configuraţie a camerelor,dar la o suprafaţă construibilă mai redusă.

3. Unitatea noastra prezinta un concept nou fata de celelalte pensiuni din zona ,acela de turism religios. În interiorul casei puteţi admira poate una dintre cele mai frumoase colecţii de icoane, existente într-o pensiune din ţară, pictate în stil bizantin(20 icoane). De asemenea puteti citi cele 12 volume ale vietii sfintilor precum si o monografie inedita a Manastirii Agapia,tiparita in tiraj foarte mic

4. Interiorul este o combinaţie între modern(mobilier Lem`s), tradiţional(uşile din lemn, realizate de un vestit meşter popular), sacru (cele 20 de icoane pictate pe lemn) şi artă(tablouri pictate în stil impresionist)

5. Unitatea noastră este locul ideal pentru a sărbători cu prietenii, evenimentele deosebite din viaţa dumneavoastră(majoritatea turiştilor închiriază integral pensiunea). Unitatea se află în mijlocul unei livezi intensive de meri de 1/2 ha. Locurile de parcare sunt în interiorul livezii care înconjoara casa .

6. Suprafaţa locuibilă este de aproximativ 200 mp, şi este formata din 4 camere( pat matrimonial, tv, cablu tv, 3 sobe teracotă), bucătărie separată, baie.

7. Bucatăria (16 mp) este utilată cu: frigider, aragaz,cuptor electric, veselă, masă de bucătărie pentru 10 persoane. Puteţi prepara cafea, ceai, precum şi sortimente de mâncare .

8. Baia are o suprafaţă de 16 mp, încălzirea apei se realizează cu ajutorul unui boiler pe lemne ( temperatura apei, o puteţi regla dumneavoastră). În exterior este construit un foişor, un leagăn, şi o masă rustică de 12 persoane din buturugi de lemn.

9. Lângă unitatea noastră este un complex sportiv care cuprinde: un teren de fotbal de dimensiuni aproape normale(suprafaţă iarbă),un teren de bitum trasat pentru tenis de câmp,baschet,handbal

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces la Living
Servicii și facilități camere
Frigider
Teracotă
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Digi Mobil
Acoperire Vodafone
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Agapia, județul Neamț, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Ilea din Agapia, județul Neamț, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Ilea? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!