Hotel Plaza V

P-Ţa Trandafirilor Nr. 46-47 » Târgu Mures, Mureș » Localizare pe hartă
Camere - Hotel Plaza V
Tipul unității: Hotel

Garantia Hotelului Plaza consta in facilitarea unei experiente unice a fiecarui vizitator indiferent de frecventa vizitelor. Ne asumam raspunderea ca de fiecare data cand intrati la Plaza sa ramaneti placut surprins pe toata perioada sejurului.

Kilometrul 0 al orasului Targu Mures gazdueste cel mai nou si revolutionar hotel al orasului. Diversitatea spatiilor de cazare, unicitatea acestora, designul inovator si revolutionar, deschid un nou concept de hoteluri, unic in Romania. Oaspetele nostru va avea posibilitatea de a alege in mod interactiv camera in care doreste sa isi petreaca timpul, il vom impresiona cu un nou mod de abordare a gastronomiei si de petrecere a timpului liber.

4* Double Standard Matrimoniale si TWIN - 72 de camere, 4* Double Superior - 5 camere, 5* Double Deluxe – 22 de camere, 5* Executive suite – 4 camere, 5* Luxury Penthouse – 1 camera,

Preferati clasicitatea sau modernul? Indiferent de preferintele dvs. noi avem o camera pe gustul dvs.

Combinatiile multiple ale formelor, culorilor si materialelor creeaza spatii de cazare unice ce garanteaza o experienta unica la fiecare vizita in a hotelului Plaza.

Nici dotarile camerelor nu lasa semn de intrebare asupra atentiei orientate catre oaspetele hotelului, fiecare camera fiind dotata cu aer conditionat, televizoare LED-LCD, seif, minibar complet dotat, telefoane in camere si bai, acces la internet.

Serviciile oferite sunt pe masura exigentelor oaspetilor si a rangului hotelului nelipsind room serviceul, transferurile de la aeroport, concierge, bagajist, accesul la centrul SPA, organizarea de evenimente.

RESTAURANTUL HOTELULUI PLAZA

Un nou si revolutionar mod de abordare a artelor gastronomiei va va impresiona simturile, sarbatorind cu fiecare ocazie un nou concept de etalare si servire. Tiparul restaurantelor clasice si traditionale a fost sters din dictionarul de specialitate al hotelului Plaza unde maistrii bucatari vor prezenta de fiecare data preparate atat noi si inventive cat si dupa retete secrete din toate colturile lumii.

Fiecare vizita in restaurantul Plaza va garanta o excursie virtuala catre tara sau regiunea de origine a preparatelor, excursie stimulata de papilele dvs gustative.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Cameră pt. bagaje - platit
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Minibar
Room-service
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Târgu Mures, județul Mureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Plaza V din Târgu Mures, județul Mureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Plaza V? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!