Palos

Str. Gratca. Nr. 164 » Orșova, Mehedinți » Localizare pe hartă
Camere: 8
Apartamente: 8
Total locuri: 22
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
60 de locuri
Camere - Palos
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Palos va ofera cazare in orasul Orsova, situata pe malul Dunarii, in zona Parcului Natural Portile de Fier.

Alegeti sa traiti experienta unui sejur la Pensiunea Palos din Orsova unde se imbina intr-un cadru mirific minunatele peisaje ale Dunarii cu amabilitatea, linistea si frumusetea unui oras pitoresc, aflat la marginea Carpatilor care dau impresia ca se varsa in Dunare.

Doar la noi puteti beneficia de cea mai buna oferta de cazare din Orsova, bucurandu-va de frumusetile zonei si amabilitatea gazdei.

Pensiune Palos cuprinde cabanute din lemn dotate cu toate facilitatile, cu pat dublu cat si cu pat simplu, baie proprie, terasa. Cat si camere in pensiune dotate cu televizor.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Panoramă, privelişte
Activități sportive și de agrement
Caiac / Canoe
Escaladare, cățărare
Scufundări
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Orșova, județul Mehedinți, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Palos din Orșova, județul Mehedinți, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Palos? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!