Acapulco

Str. Coramnic, Nr. 2 » Orșova, Mehedinți » Localizare pe hartă
Camere - Acapulco
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Acapulco dispune de 5 camere amenajate in stil rustic-modern. Sunt dotate cu baie proprie, Tv-satelit, incalzire centrala si minibar. In restaurant sau pe terasa pensiunii poti degusta mancaruri traditionale romanesti, dar si mancaruri cu specific turcesc si german, folosindu-se tacamuri specifice fiecarei culturi in parte. Aici poti savura gustul unic al produselor naturale. Poti pescui singur pastravii in raul Cerna. Vara, in week-end, poti servi si preparate la gratar in cadrul Grill-corner-ului. Pensiunea dispune de o sala de restaurant, care poate fi utilizata si ca sala de conferinta (20-50 pers. ) in care firmele pot organiza prezentari, traininguri, seminarii si festivitati. Seara oferim la cerere foc de tabara sau seara folclorica cu formatie de muzicanti. Amatorii de miscare pot profita de terenurile de sport pe care le detine pensiunea, si anume: 1. Miniteren de fotbal pe gazon, inclusiv nocturna; 2. Teren de tenis de camp pe gazon, inclusiv nocturna; 3. Teren de volei pe nisip, inclusiv nocturna; 4. Teren de tenis cu piciorul pe gazon, inclusiv nocturna; 5. Tenis de masa; 6. Sala de fitness; 7. Sauna; 8. Piscina exterioara; 9. Piscina interioara; 10. Masaj; 11. Solar. Serile mai lungi pot fi incheiate cu un concurs de karaoke si un foc de tabara. Facilitati cazare: frigider in unitate, masa de ping-pong, sala de fitness, parcare, piscina, teren de sport, masaj, sauna, solarium, terasa, gratar/barbeque, sala de mese, bar, restaurant, sala de conferinte Facilitati camere: frigider in camera, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Recepție non-stop
Activități sportive și de agrement
Teren de fotbal
Activități de relaxare și înfrumusețare
Saună - platit
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Orșova, județul Mehedinți, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Acapulco din Orșova, județul Mehedinți, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Acapulco? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!