Cabana Clisura

Eselnita » Eşelniţa, Mehedinți » Localizare pe hartă
Camere - Cabana Clisura
Tipul unității: Vilă

Va asteptam pe clisura dunarii, la o cabana luxoasa si confortabila, dotata cu toate utilitatile, intr-o zona linistita si frumoasa pentru a petrece o vacanta sau mini-vacanta de neuitat impreuna cu familia/prietenii.

Clisura Dunarii (sau Defileul Dunarii) este cuprinsa intre Moldova Noua si Gura Vaii, partea cea mai pitoreasca constituind-o "Cazanele Dunarii", situate pe raza localitatilor Eselnita si Dubova. "Cazanele" sunt Impartite - venind dinspre Orsova - in Cazanele Mici (pe raza Eselnitei), in mijlocul acestora deschizandu-se pitoreasca vale a Mraconiei, dominata de bustul sapat in stanca al regelui dac Decebal, si Cazanele Mari, dincolo de Golful Dubovei, dominate de inaltimile Ciucarului Mare.

Cabana este situata in localitatea Eselnita, la 5 km de Municipiul Orsova, si la 7 km de statuia lui Decebal, pe drumul national DN 57. Cabana este situata intr-o zona linistita avand in spate padurea iar in fata raul Eselnita. Locuinta este dotata cu toate utilitatile si aparatura necesara unei vacante de vis. Ea include 2 dormitoare (ambele dotate cu TV); un living foarte generos dotat cu TV/DVD/Sistem sunet Hi-Fi, Bar, Bucatarie, Masa Mare, Coltar; Baie mare cu toate utilitatile, inclusiv masina de spalat; Mansarda; Balcon; Curte cu gratar, fantana si altele.

Asadar alegand cabana noastra veti avea o vacanta de neuitat avand o multime de posibilitati de agrement, plimbari cu barca pe dunare, pescuit sportiv si asa mai departe dar aveti si posibilitatea de a va relaxa la un gratar in curte bucurandu-va de linistea din aceasta zona.

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
DVD-player
Televizor
Facilități baie
Duș
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Eşelniţa, județul Mehedinți, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Cabana Clisura din Eşelniţa, județul Mehedinți, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Cabana Clisura? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!