Golful Dunării

Dubova » Dubova, Mehedinți » Localizare pe hartă
Camere: 8
Total locuri: 17
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Camere - Golful Dunării
Tipul unității: Vilă

Vila dispune de 7 camere duble cu pat matrimonial si 1 cameră triplă, toate camerele având baie proprie,capacitatea de cazare fiind de 17 persoane.oferim turiștilor nostri toate conditiile pentru petrecerea unui sejur de neuitat: foișor,ponton acostare ambarcatiuni si pentru pescuit,grătar,piscină,bucătărie complet utilată, living generos,aer condiționat, TV,WI-FI gratuit,caiace a agrement pentru începători s.a..contra cost organizăm si croazieră pe Dunăre cu ambarcațiunile noastre cu vizitarea celor mai importante obiective turistice (30 lei/pers.)

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Servicii și facilități camere
Panoramă, privelişte
Facilități baie
Duș
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Cosmote
Acoperire Orange
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Dubova, județul Mehedinți, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Golful Dunării din Dubova, județul Mehedinți, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Golful Dunării? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!