cazare-hotel-motel-hanul-balota

Dn6 - 10 Km De Drobeta » Drobeta Turnu Severin, Mehedinți » Localizare pe hartă
Camere: 10
Total locuri: 22
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
90 de locuri
Camere - cazare-hotel-motel-hanul-balota
Tipul unității: Hotel

Pe drumul national D 6 la distanta de 10 Km. de la Drobeta Turnu Severin spre Craiova pe cunocsutele serpentine de la Balota se afla situat Motelul Hanul Balota. Prin asezarea lui pitoreasca in mijlocul unei paduri de stejar si salcam, care-l protejeaza de zaduful verii si crivatul iernii, precum si prin panorama Dunarii pe care o ofera de la inaltimea lui il situeaza printre cele mai placute locuri de popas nationale.

Constructie arhitecturala deosebita ce aminteste de hanurile secolului XVIII imbina traditia si modernul, de la traditionalul cerdac pana la moderna terasa cu umbrele, de la intimile lumanari de pe mesele restaurantului pana la orgile de lumini din barul de noapte, si de la traditionala ciorba de burta si sarmale stropite cu vin de butuc oltenesc pana la extravagantele cordon bleu si chateau brillant acompaniate de coktailuri cosmopolite si sampanie frantuzeasca.

Hanul dispune de un restaurant cu o capacitate de 60 de locuri, o terasa, un bar alternativ de zi si de noapte cu o capacitate de 50 de locuri, o gradina la iarba verde cu gratar si bere, cazare in 10 camere de oaspeti simple, duble sau quadruple cu dus, o pajiste cu livada pentru camparea rulotelor si a corturilor, precum si pentru weekenduri, si parcare supravegheata pentru autoturisme, autobuze si TIR-uri.

Hanul are o administratie de familie, oferind turistilor, drumetilor precum si celor care doresc sa i-si petreaca cateva ore s-au un weekend placut, o atmosfera familiara, intr-o ambianta placuta, la care contribuie atat serviciul impecabil, curatenia exemplara, preparatele culinare gustoase, varietatea mare de bauturi precum si antrenul sustinut de formatia musicala, programul de bar si discoteca.

Materiile prime folosite la preparatele culinare, sunt cu preponderenta din gospodariile anexa, precum si din gospodariile taranesti din apropiere, evitindus-e pe cat posibil folosirea alimentelor de provenienta necunoscuta sau tratate chimic pentru conservare. Administratia hanului se straduieste ca prin mentinerea unor preturi accesibile si a unui serviciulu de calitate deosebita sa creeze oaspetilor o impresie placuta care sa-i faca sa revina, sau sa recomande si altora acest loc.

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Panoramă, privelişte
Televizor
Facilități baie
Duș
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la cazare-hotel-motel-hanul-balota din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la cazare-hotel-motel-hanul-balota? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!