Riviera Somesana

ulmeni,str Petre Dulfu,nr 123, MARAMURES » Ulmeni, Maramureș » Localizare pe hartă
Camere: 15
Apartamente: 1
Total locuri: 30
Check-in de la: 14
Check-out până la: 11.30
Restaurant de
300 de locuri
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Riviera Somesana
Tipul unității: Pensiune

Standardele serviciilor noastre satisfac orice exigente, in cadrul pensiunii putand fi organizate nunti,botezuri,mese festive, servirea fiind facuta de un personal calificat deosebit de ospitalier .

Pensiunea Riviera Somesana pune la dispozitia oaspetilor 28 locuri de cazare, 2 camere ce pot fi folosite in regim single sau double, in functie de cererea vizitatorilor si 14 camere matrimoniale - toate camerele fiind dotate cu grupuri sanitare proprii,cablu tv,internet,fiecare camera oferind turistului o atmosfera placuta si un confort familial.

De asemenea,pensiunea noastra dispune si de un bar dotat cu bauturi fine in care orice persoana care se respecta va fi satisfacuta pe deplin si de o parcare spatioasa cu un numar de 50 de locuri ce ofera siguranta masinii dumneavoastra.

Pensiunea Riviera Somesana ofera celor interesati o gama larga de meniuri atat din bucataria romaneasca cat si internationala ce pot fi servite in restaurantul propriu care dispune de 300 de locuri,de un separeu de 32 de locuri pentru fumatori si o terasa de 60 de locuri in care sa va simtiti relaxati.

In fiecare sambata seara oferim vizitatorilor sansa de-a se delecta in compania formatiei restaurantului.

Pozitia Pensiunii fata de raul Somes ofera oaspetilor pasionati posibilitatea de a pescui pe malul raului.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Restaurant
Servicii și facilități camere
Televizor
Facilități baie
Duș
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Ulmeni, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Riviera Somesana din Ulmeni, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Riviera Somesana? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!