Ancuta

Str. Victoriei Nr. 68/a » Borșa, Maramureș » Localizare pe hartă
Camere - Ancuta
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Ancuta dispune de 8 camere, 2 camere cu pat matrimonial, dispune de: tv, cablu, baie proprie, apa calda, incalzire centrala, internet. Situata in Borsa, pe malul raului Viseu, la aprox. 1,5 km de Complexul Turistic, denumirea veche a locului fiind "In Poiana", Pensiunea Ancuta ofera clientilor sai un loc de neuitat, cu un peisaj mirific.

De aici se pot vizita mai multe atractii turistice din Borsa cum ar fi Cascada Cailor, Varful Prislop, Complexul Turistic unde se afla si partia de schi, Cariera si multe altele. Iarna se practica ski pe partia statiunii Borsa, dotata cu teleski si telescaun, sanius, snowmobile, plimbare cu sania trasa de cai.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Parcare exterioară
Restaurant
Servicii și facilități camere
Frigider
Telefon
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Borșa, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Ancuta din Borșa, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Ancuta? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!