La Fontana

Closca nr 11 » Baia Mare, Maramureș » Localizare pe hartă
Camere - La Fontana
Tipul unității: Pensiune

Amplasat in Centrul Vechi al orasului Baia Mare, "La Fontana" este un complex ce pune la dispozitia clientiilor numeroase locuri de cazare intr-o pensiune de 4 stele, un restaurant cu preparate specifice bucatariei italienesti si o terasa de vara, totul intr-o ambianta linistita.

In cadrul complexului La Fontana se pot realiza evenimente speciale, nunti, botezuri sau intalniri importante, restaurantul dispunand de un numar de aproximativ 150 de locuri.

Daca esti un pasionat al locatiilor si preparatelor specifice bucatariei italienesti, acum ai ocazia sa treci pragul complexului "La Fontana" unde, cu siguranta, veti dori sa reveniti.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare interioară
Restaurant
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Minibar
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Baia Mare, județul Maramureș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la La Fontana din Baia Mare, județul Maramureș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la La Fontana? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!