Mirage Snagov Hotel & Resort

Sos. Bucuresti Ploiesti Nr. 218, Sat Tancabesti, Com. Snagov » Snagov, Ilfov » Localizare pe hartă
Camere: 117
Apartamente: 5
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
100 de locuri
Sală conferințe
de 400 locuri
Camere - Mirage Snagov Hotel & Resort
Tipul unității: Hotel

Situat chiar pe malul lacului Snagov, Mirage Snagov Hotel & Resort va ofera posibilitatea unica de a admira o priveliste splendida.Camerele tip Belvedere, restaurantul de la marginea lacului, peisajele de vis transforma sejurul petrecut aici intr-o ocazie execlenta de a va „reincarca bateriile”.

Mirage Snagov Hotel & Resort este o cladire noua, moderna, cu acces rapid atat dinspre aeroporturile Otopeni si Baneasa cat si dinspre Valea Prahovei, care va poate oferi spatiul oficial al unei intalniri de afaceri sau conferinte, si in acelasi timp o atmosfera relaxanta si primitoare. Este locul ideal pentru organizarea unor intalniri de corporatie dar si pentru o nunta de vis.

Mirage Snagov Hotel & Resort este locul ideal in care sa organizati evenimente de corporatie, team-building, reuniuni, conferinte. Hotelul, situat foarte aproape de Bucuresti, ofera:

spatii adecvate atat pentru reuniuni de la 20 pana la 500 de persoane, sali de meeting cu vedere spre lacul Snagov, posibilitatea de a imbina munca si recreerea, multiple posibilitati de agrement in zona,

Nunta dumneavostra de vis precum si cele mai importante evenimente de familie gasesc cadrul perfect de desfasurare la Mirage Snagov Hotel & Resort. Aici beneficiati de:

Privelistea de vis oferita de vecinatatea lacului, Meniul deosebit, Un personal cu inalta calificare, Posibilitatea de a caza invitatii in camere confortabile.,

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Transport auto de la aeroport - platit
Servicii și facilități camere
Camere pt. fumători
Televizor
Activități de relaxare și înfrumusețare
Saună
Facilități baie
Baie cu vană
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Snagov, județul Ilfov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Mirage Snagov Hotel & Resort din Snagov, județul Ilfov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Mirage Snagov Hotel & Resort? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!