Complex Snagov

Sos. Snagovului » Snagov, Ilfov » Localizare pe hartă
Camere: 29
Apartamente: 4
Total locuri: 58
Check-in de la: 10:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
420 de locuri
Sală conferințe
de 100 locuri
Camere - Complex Snagov
Tipul unității: Complex Turistic

Complexul Snagov este amplasat intr-o zona turistica deosebita, aproape de Bucuresti la numai 40 km pe malul lacului Snagov inconjurat de padure Complexul Turistic Snagov oferta tuturor turistilor o multitudine se servicii turistice: cazare in unitati hoteliere de 2, 3 si 4 stele, doua restaurante, 4 terase in aer liber, o terasa amenajata rustic "Sura", agrement: terenuri de tenis, teren de fotbal, mese de ping pong, piscina in aer liber, locuri de joaca pt copii, zona de gratar amenajata, acces la lac, barci de agrement pentru plimbarea pe lacul Snagov.

Complexul Snagov dispune de doua sali de conferinta, unde se pot organiza confrinte, sedinte, intruniri de afaceri, lansari de produse, prezentari, cursuri etc. Deasemenea cei ce doresc sa-si serbeze un eveniment important in familie sa cum ar fii ziua de nastere a sotului, sotiei a copiilor, evenimente unice din viata de familie: nuta sau botezul, ziua indragostitilor etc.

Padurea si Lacul Snagov deosebit de atractive pentru locuitorii capitalei.

Lacul Snagov este considerat unul dintre cele mai mari limane fluviatile din Campia Romana (576 ha, 18km lungime, 9 m adancime), pe el putandu-se practica diferite sporturi nautice, plimbari de agrement, pescuit sportiv(biban, platica, guvid, crap).

Padurea (rest al vechilor codrii ai Vlasiei, ce acopereau odinioara intreaga Campie Romana), este amenajata ca un imens parc in care se gasesc plaje, restaurante, fiind declarata rezervatie naturala. Vegetatia sa lemnoasa este reprezentata de stejar, carpen, tei.

Va asteptam sa petreceti clipe de neuitat intr-o ambianta incantatoare, pe malul lacului Snagov. Va puteti bucura de plimbari si de plaja la piscina exterioara, plimbari cu bicicleta.

Pentru cei care doresc sa petreaca mai mult timp in Complexul Turistic Snagov pot beneficia de cazare si servicii de alimentatie publica pe toat perioada sejurului.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Animale de companie tolerate
Încălzire centrală
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Snagov, județul Ilfov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Complex Snagov din Snagov, județul Ilfov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Complex Snagov? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!