Vila Toparceanu

Str. George Toparceanu Nr. 11 » Otopeni, Ilfov » Localizare pe hartă
Camere: 8
Total locuri: 16
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
20 de locuri
Camere - Vila Toparceanu
Tipul unității: Pensiune


Vila Topârceanu, pensiune de trei stele, este situată pe strada cu acelaşi nume, în localitatea Otopeni, la 4 km de Aeroportul Internaţional Henri Coanda şi la 5 km de Aeroportul Internaţional Aurel Vlaicu. Poziţionarea preferenţială, la câteva minute de Băneasa Shopping City, Centrul Expoziţional Romexpo sau cel de la Romaero, precum si Ambasada Statelor Unite ale Americii, o recomandă ca pe o locaţie ideală pentru turismul de afaceri din zona capitalei.

Un obiectiv turistic, ce trebuie neapărat vizitat şi care se află la 10 minute de Vila Topârceanu, este Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia, palat ce datează din anul 1702.

Pensiunea, inaugurată la începutul anului 2009, dispune de opt camere, salon restaurant, terasă şi locuri proprii de parcare, monitorizate video. De asemenea, puteţi servi meniurile restaurantului, şi în acelaşi timp să vă bucuraţi de liniştea şi verdeaţa curţii interioare.

Camerele spaţioase sunt dotate cu minibar, televizor LCD, televiziune prin cablu, internet WIFI, seif şi sistem de climatizare. Paturile sunt foarte comode, având saltele ortopedice.

Băile din fiecare camera au aerisire proprie, cabină de duş, uscător de păr şi produse de baie.

Pentru a vă face şederea cât mai plăcută la Vila Topârceanu, vă servim micul dejun la orice oră doriţi, asigurăm conexiune internet WIFI în toate camerele şi spaţiile publice şi de asemenea, parcare pe termen lung.

Limbi străine vorbite la recepție » #

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Cameră pt. bagaje
Internet
Parcare exterioară
Plata cu cardul
Recepție non-stop
Restaurant
Transport auto de la aeroport - platit
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Cablu TV
Fier de călcat
Minibar
Seif
Televizor
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Remi / Rummy
Șah / Table
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Uscător de păr
Alte servicii și facilități
Recepție în mai multe limbi străine:
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Otopeni, județul Ilfov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Vila Toparceanu din Otopeni, județul Ilfov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Vila Toparceanu? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!