Martha

Sos Bucuresti-Targoviste Nr 129 » Mogoşoaia, Ilfov » Localizare pe hartă
Camere: 18
Total locuri: 50
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
50 de locuri
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Martha
Tipul unității: Hotel

Hotel de 2 stele, cu restaurant si terasa, dispunem de 50 de locuri de cazara in diferite tipuri de camere cu regim single, double sau suite. Este situat in imediata vecinatate a complexului turistic , Palatul Mogosoaia " asigurand astfel o eficienta maxima asupra turistilor interesati de aceasta locatie turistica.

Toate camerele sunt echipate cu bai proprii, doar apartamentele fiind dotate cu cada jacuzzi. Preturile noastre sunt negociabile in functie de durata cazarii.

Ca si servicii dispunem de: retea internet wireless gratuit, cablu tv, parcare gratuita, schimb de lenjerie si prosoape zilnic, sala de mese, terasa.

personalul nostru va sta la dispozite 24 ore din 24, serviciul de receptie fiind deschis non-stop.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Balcon
Încălzire centrală
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Digi Mobil
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Mogoşoaia, județul Ilfov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Martha din Mogoşoaia, județul Ilfov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Martha? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!